Yunus Emre araştırmalarında yeni bir aşama: Prof.Dr. Mehmet Kaplan'ın Çalışmaları - Bali, Muhan
VII. Uluslararası Türk Halk Edebiyatı Semineri.Yunus Emre Kültür Sanat ve Turizm Vakfı Yayınları,Eskişehir, 2001. 75-78 ss.