Türk Dünyasında yazılı edebiyata geçerken sözlü edebiyatın önemi - Mahmut, Enver
VII. Uluslararası Türk Halk Edebiyatı Semineri.Yunus Emre Kültür Sanat ve Turizm Vakfı Yayınları,Eskişehir, 2001.255-258 ss.