Seyrani'nin şairler üzerindeki etkisi ve şiirlerindeki benzerlikler - Satoğlu, Abdullah
VII. Uluslararası Türk Halk Edebiyatı Semineri.Yunus Emre Kültür Sanat ve Turizm Vakfı Yayınları,Eskişehir, 2001.313-318 ss.