Yunus Emre'nin Azerbaycan bağlılığı: Millilik ve beşerilik - Tahiroğlu, Ebülfeyz Azimli
VII. Uluslararası Türk Halk Edebiyatı Semineri.Yunus Emre Kültür Sanat ve Turizm Vakfı Yayınları,Eskişehir, 2001.343-354 ss.