Çukurova'nın yetiştirdiği bir halk bilimci: Kerim Yund ve yapıtları - Acaroğlu, M.Türker
VIII. Uluslararası Türk Halk Edebiyatı Semineri.Yunus Emre Kültür Sanat ve Turizm Vakfı. Eskişehir, 2000. 9-26 ss.