Türkmen ve anadolu sahası atasözlerindeki benzerlikler ve özellikler ve onların kaynakları, nedenleri - Geldiyev, Gurbandurdı
VIII. Uluslararası Türk Halk Edebiyatı Semineri.Yunus Emre Kültür Sanat ve Turizm Vakfı. Eskişehir, 2000. 113-120 ss.