Semerkandlı Şeyhzade Abdürrezzak Bahşı'nın Ali Şir Nevayî'ye Anadolu'da yazdığı nazireler - Sertkaya, Ayşe Gül
Ali Şir Nevâyî'nin 560. Doğum, 500. Ölüm Yıldönümlerini Anma Toplantısı Bildirileri. Türk Dil Kurumu, Ankara, 2004. 109-128 ss.