Konuşma dili-yazı dili ilişkileri ve Cumhuriyet Devrinde yazı dilinin ağızlardan aldığı kelimeler üzerine bir değerlendirme - Buran, Ahmet
Zeynep Korkmaz Armağanı. Ankara, Türk Dil Kurumu, 2004. 80-102 ss.