Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Beşinci Uluslararası Türk Dili Kurultayı'nı açış konuşması - Erdoğan, Recep Tayyip
V. Uluslararası Türk Dili Kurultayı, 2004. Ankara, Türk Dil Kurumu, 2004. XIII-XVI ss.