Türk Dil Kurumu Başkanı Prof. Dr. Şükrü Haluk Akalın'ın Beşinci Uluslararası Türk Dili Kurultayı'nı açış konuşması - Akalın, Şükrü Haluk
V. Uluslararası Türk Dili Kurultayı, 2004. Ankara, Türk Dil Kurumu, 2004. XVII-XXIV ss.