Kaldır-, götür- ve bırak- fiillerinin tarihi ve günümüz Türk Şivelerinde anlam bakımından gelişimi - Arslan-Erol, Hülya
V. Uluslararası Türk Dili Kurultayı, 2004. Ankara, Türk Dil Kurumu, 2004. 1051-1074 ss.