Türk dilinde şartlı birleşik cümle ve Nevayi'nin II.Divanı Nevadirü'ş-Şebab'da şartlı birleşik cümleler - Karaörs, M. Metin
V. Uluslararası Türk Dili Kurultayı, 2004. Ankara, Türk Dil Kurumu, 2004. 1637-1672 ss.