İkinci Dünya Savaşı'ndan sonra günümüze kadar Makedonya'da yayınlanan Türkçe dil bilgisi kitapları 1 - Kaya, Fahri
V. Uluslararası Türk Dili Kurultayı, 2004. Ankara, Türk Dil Kurumu, 2004. 1737-1746 ss.