Sehî, Lâtifi ve Âşık Çelebi tezkirelerinden hareketle XVI. yy. tezkirelerinde bazı üslûp özellikleri - Kılıç, Filiz
V. Uluslararası Türk Dili Kurultayı, 2004. Ankara, Türk Dil Kurumu, 2004. 1821-1854 ss.