Macar dilindeki eski Türk alıntı kelimelerine göre eski Türk yapı ekleri II (isimden isim yapımı) - Tasnadi, Edit
V. Uluslararası Türk Dili Kurultayı, 2004. Ankara, Türk Dil Kurumu, 2004. 2793-2806 ss.