Halk bilimi açısından yörük fıkralarının önemi - Aksakal, Nurettin
III.Uluslararası Türk Medeniyetlerinde Sözlü Kültür Geleneği (Fıkralar) Sempozyumu. Denizli, Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği, 2005. 18-22 ss.