Türk Edebiyatında fıkranın önemi ve fıkralarımız - Algan, Tugay
III.Uluslararası Türk Medeniyetlerinde Sözlü Kültür Geleneği (Fıkralar) Sempozyumu. Denizli, Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği, 2005. 23-30 ss.