Boldavin fıkraları üzerine bir inceleme - Bayar, Muhammer
III.Uluslararası Türk Medeniyetlerinde Sözlü Kültür Geleneği (Fıkralar) Sempozyumu. Denizli, Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği, 2005. 31-42 ss.