Tasavvufda fıkranın yeri ve tasavvufi fıkralar - Elitaş, Musa
III.Uluslararası Türk Medeniyetlerinde Sözlü Kültür Geleneği (Fıkralar) Sempozyumu. Denizli, Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği, 2005. 67-76 ss.