Geleneksel kültürümüzde fıkra ve Aydın yöresinden derlenen fıkralar - Güler, Abdülkadir
III.Uluslararası Türk Medeniyetlerinde Sözlü Kültür Geleneği (Fıkralar) Sempozyumu. Denizli, Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği, 2005. 76-87 ss.