Edebiyatımızda fıkra çeşitlemeleri ve Yörük fıkraları - Kaptan, Şükrü Tekin
III.Uluslararası Türk Medeniyetlerinde Sözlü Kültür Geleneği (Fıkralar) Sempozyumu. Denizli, Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği, 2005. 109-124 ss.