Afyonkarahisar fıkraları - Nasrattınoğlu, İrfan Ünver
III.Uluslararası Türk Medeniyetlerinde Sözlü Kültür Geleneği (Fıkralar) Sempozyumu. Denizli, Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği, 2005. 162-181 ss.