Fıkraların edebiyatımızdaki yeri ve önemi - Şahin, Recai
III.Uluslararası Türk Medeniyetlerinde Sözlü Kültür Geleneği (Fıkralar) Sempozyumu. Denizli, Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği, 2005. 193-197 ss.