Hayvanlarla ilgili anlatılan fıkralardan örnekler - Tat, Hüsamettin
III.Uluslararası Türk Medeniyetlerinde Sözlü Kültür Geleneği (Fıkralar) Sempozyumu. Denizli, Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği, 2005. 211-215 ss.