Sovyet Türk Cumhuriyetlerinde (1917-1991) Türk soylu folklorcuların halk edebiyatı çalışmaları - Çınar, Ali Abbas
VI. Milletlerarası Türk Halk Kültürü Kongresi. Ankara, Kültür Bakanlığı, 2002. 68-77 ss.