Son 50 yılda Bulgaristan'da Türk halk kültürü üzerine seçme yayınlar kaynakçası (1938-1998) - Acaroğlu, M. Türker
VI. Milletlerarası Türk Halk Kültürü Kongresi. Ankara, Kültür Bakanlığı, 2002. 1-13 ss.