Türkiye Radyo Televizyon Kurumunun halk kültürü ve eğitimi alanındaki yayınları üzerine bir değerlendirme - Er, Tülay Uğuzman
VI. Milletlerarası Türk Halk Kültürü Kongresi. Ankara, Kültür Bakanlığı, 2002. 67-91 ss.