Karahanlı devresi Türk-İslam edebiyatının ünlü temsilcisi Yusuf Has Hacip ve onun Kutadgu Bilig adlı eseri - Kaşgarlı, Mahmut
TİKA I. Uluslararası Türkoloji Sempozyumu Bildirileri. Ukrayna, 2004. 155-163 ss.