Tuva Türklerinin ölüm sonrası destan anlattırma geleneğinden Türkiye Türklerinin ölüm sonrası bazı inanış ve uygulamaları - Aça, Mehmet
TİKA I. Uluslararası Türkoloji Sempozyumu Bildirileri. Ukrayna, 2004. 227-233 ss.