Türk sözlü geleneğinde anlatıcılar ve anlatmalar arasındaki ilişkiye art zamanlı (diyakronik) ve eş zamanlı (senkronik) bir bakış - Ekici, Metin
Prof. Dr. Fikret Türkmen Armağanı. İzmir, 2005. 225-229 ss.