Ağız araştırmalarında ses özelliklerinin sınıflandırılması üzerine düşünceler ve Uşak ili ağzı örneği - Gülsevin, Gürer
IV. Uluslararası Türk Dili Kurultayı Bildirileri, 2000. Ankara, 2007. 727-740 ss.