M. Kaşgarlı'nın Divanü Lugat-it-Türk isimli eserinde kelime dahili zıtlık (enantiosemiya) olayının yeri - Hacızade, Naile
IV. Uluslararası Türk Dili Kurultayı Bildirileri, 2000. Ankara, 2007. 775-782 ss.