XIV yüzyıl şairi Ahmediin "Yusuf ve Züleyha" destanı ve onın kul alının "Kıyssai Yusuf" eserine alekesi - Hisamov, Nurmuhammet
IV. Uluslararası Türk Dili Kurultayı Bildirileri, 2000. Ankara, 2007. 789-792 ss.