On altıncı yüzyıl osmanlıcasında argo:Niksarizade ve entelektüel hayatın eleştisi 'Nefsü'l-Emr-Name'isimli eseri - Turan, Fikret
IV. Uluslararası Türk Dili Kurultayı Bildirileri, 2000. Ankara, 2007. 1825-1834 ss.