Thesaurus linguarum Qrient alium turcucae arabicae,parsiace lügat kitapları ile tanınan polonyalı şarkiyatcı meninski,françois de mesqnien(1623-1698) - Yelten, Muhammet
IV. Uluslararası Türk Dili Kurultayı Bildirileri, 2000. Ankara, 2007. 1945-1954 ss.