Seyranî'nin Mahlâsı İle Dinİ ve Fikri Kimliği Araındaki İlişki Üzerinde Bir İnceleme - Öztürk, Nurettin
Kayseri ve Yöresi Kültür, Sanat ve Edebiyat Bilgi Şöleni. Kayseri, Erciyes Üniversitesi, 2001. 631-636 ss.