Karagöz'ün Modernlerştirilmesi Çabalarına Bir Örnek: Aziz Nesin'in Üç Karagöz Oyunu - Baş, Selma
Somut Olmayan Kültürel Miras Yaşayan Karagöz Uluslararası Sempozyum Bildirileri. Ankara, Gazi Üniversitesi, 2006. 94-119 ss.