Biçim ve İçerik Yönünden Eski ve Yeni Karagöz Perde Gazelleri - Düzgün, Dilaver
Somut Olmayan Kültürel Miras Yaşayan Karagöz Uluslararası Sempozyum Bildirileri. Ankara, Gazi Üniversitesi, 2006. 149-161 ss.