Batıda Türk Gölge Oyunu ya da Karagöz'de Yer Alan Gülmece Dilinin Çevirisi Sorunu / Turkish Shadow Theatre in Western or the Translation of the Humoristic - Ağıldere, Suna Timur
Somut Olmayan Kültürel Miras Yaşayan Karagöz Uluslararası Sempozyum Bildirileri. Ankara, Gazi Üniversitesi, 2006. 212-218 ss.