Bir Uygarlık Bağbozumunun Dönüştürücü Anlatıcısı: Abdülhak Şinasi Hisar (1888-1963) - Karaca, Nesrin Tağızade
Edebiyat ve Dil Yazıları, Mustafa İsen'e Armağan. Ayşenur Külahlıoğlu İslam, Süer Eker, Ankara 2007. 327-344 ss.