Alafranga zahit olursa: Felatun Bey ile Rakım Efendi ve Araba Sevdası'nda Rint- Zahit Karşıtlığının izleri - Tuğcu, Emine
Edebiyat ve Dil Yazıları, Mustafa İsen'e Armağan. Ayşenur Külahlıoğlu İslam, Süer Eker, Ankara 2007. 545-554 ss.