Türk Diyalektolojisinin Araştırma Yöntem ve Tekniklerine Dair Birkaç Söz: Bakış ve Hedefler - Özönder, F. Sema Barutcu
I. Türkiyat Araştırmaları Sempozyumu Bildirileri. Ankara, Hacettepe Üniversitesi. 63-67 ss.