Terör Örgütlerinde Dil Kullanım ve Terörist Söylemlerin Dil Bilimsel Yöntemlerle Meşrulaştırılması - Eker, Süer
I. Türkiyat Araştırmaları Sempozyumu Bildirileri. Ankara, Hacettepe Üniversitesi. 165-186 ss.