Eski Türk resmi yazışma geleneğine dair: Timürlü hükümdarı Ebû Sa'id Küregen'e ait Uygur harfli 1468 tarihli bir bitik - Özyetgin, A. Melek
Turcology in Turkey. Szeged, Altajisztikai Tanszek, Turkologiai Kutatocsoport, 2007. 423-454 ss.