Recaizade Ekrem'in Atala Romanı İle Atala Yahut Amerika Vahşileri Piyesi Üzerinde Bir Kaşılaştırma Denemesi - Kerman, Zeynep
Nevin Önberk Yeni Türk Edebiyatı Araştırmaları Sempozyumu Bildirileri I Tiyatro. Ankara, 2007. 53-58 ss.