Behçet Necatigil'in Bazı Şiirleri İzdüşümünde Radyo Oyunları ve Geçmiş Teması - Karaca, Nesrin Tağızade
Nevin Önberk Yeni Türk Edebiyatı Araştırmaları Sempozyumu Bildirileri I Tiyatro. Ankara, 2007. 89-112 ss.