Eski Türkiye Türkçesinde Kullanılan Batı Kaynaklı Kelimelerin İmla ve Ses Yapısı ve Bunların Çok Şekilliliği - Ersoylu, Halil
Uluslararası Türkiye Türkçesi Toplantısı Bildirileri. Ankara, 2007. 19-38 ss.