Osmanlı Devleti'nin Kuruluş Devrinde Âşık Paşa'nın Dil Üzerine Düşünceleri ve Gârib-nâme'sinde O Devir Türkçesi İle İlgili Bazı Dikkatler - Yavuz, Kemal
Uluslararası Türkiye Türkçesi Toplantısı Bildirileri. Ankara, 2007. 183-208 ss.