Yüksek Öğretimde Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Dersi Öğretiminde Karşılaşılan Problemler ve Yeni Yaklaşımlar -Hacettepe Üniversitesi Örneği- - Doğaner, Yasemin
Atatürk Araştırma Merkezi Dergisi, 21 (62, Temmuz 2005) 589-612 ss.