Mûnis ve Agehi'nin "Firedevs-ü'l İkbâl" adlı eserlerinde geçen Karakalpak-Hive Hanlığı münasebetlerinde dair kayıtlar - Yılmaz, Salih
Türk Dünyası Araştırmaları, 2003-2 (145, Ağustos 2003) 151-181 ss.